VICCAN- mamma till underbara jamie

2011-11-26
20:05:58

jul

201111261073_2 (MMS)

kunde inte låtabli när alla runt omkring gjorde jul och vi julpyntade på praktiken så nu har vi jul här hemma lagom till första advent

2011-11-24
19:39:22

mys

201111241053_1 (MMS)

blev mysmiddag med sambon när liten somnat. Fläskfile, ris, bea 1,5 kg godis och ben and jerry's

2011-11-24
06:18:10

ödsligt...

201111241048 (MMS)

de e ödsligt i danderyd.... Snart e ja framme på praktiken. Har precis läst ut min bok sommar döden. Tänkte att jag ska försöka skriva lite om den senare ikväll när ja e hemma. Jätte bra bok som var spännande in i de sista!

2011-11-24
05:43:28

bussen

201111241047 (MMS)

hua... De e fortfarande natt... Mörkt ute, bara jag och en till person på bussen...tidigt.... Nu är jag påväg till praktiken. Had så svårt att komma ur sängn idag. kom inte upp förrens fem minuter innan jag skulle gå men som tur va hade jag packat väskan, ordnat matlådan och lagt fram allt jag skulle ha :) nu ska jag sätta mig och läsa min bok för de tar en timme innan jag e framme...

2011-11-23
22:28:07

praktik, grannen och pannkakor
vilken dag!
har haft en jättebra dag på praktiken idag och jag måste säga att jag verkligen stortrivs!
fick göra massor idag. lärorikt men tråkigt känslomässigt var att jag fick vara med och ta hand om en patient som avlidit under natten. alltid tråkigt när någon dör men tyvärr händer det. jag har ju praktik på en akut canseravdelning så det är inte allt för ovanligt tyvärr.
roligare var att jag fick lära mig att ta standardvärden, temp, saturation, blodtryck och puls. sista gången fick jag gå in ensam till patienten och ta alla tester själv :) känndes jätte bra och jag fick beröm för hur duktig jag var.
Ännu roligare var att jag fick ta mitt första riktiga blodprov! på en riktig person! tyvärr stack sig en av sjuksköterske studenterna på en nål idag vilket resulterar i en uppsjö av pappersarbete och tester som rutin pga av eventuell smitta. men detta gjorde det möjligt för mig att ta mitt första blodprov. känndes lite skönt att det var på en "frisk" person som dessutom själv e student och vet att man är lite nervös men det gick hur bra som helst och jag lyckades på första försöket! fick ännu mer beröm och var helt lyriskt glad efter att det var klart.

efter allt detta var dagen slut och jag åkte hem. mötte upp M o jamie på vägen till bussen då magnus skulle iväg och trna.
jamie och jag vinkade hej då till Pappa M och sen gick vi o mötte stefan och tog en promenad. lyckades lura med min underbara granne ut. sen blev de en snabbis hemma innan jamie o jag gick ut o mötte mig chef och hämtade upp min lön. eftersom jag håller på att byta bank var dem snälla nog att komma över med pengarna så jag skulle slippa strul med pengarna. när vi skulle in igen sprang vi in i grannen ännu en gång och blev inbjudna på pannkakor, saft och kaffe :)
jamie gick runt och terroriserade och lekte med camillas katter och busade med hennes son emil. helt plötsligt var klockan sju och jag och jamie tackade för oss.

bytte blöja satte på pyjamas och ordnade välling sen blev det bums i säng för den lille men det tog ett tag för honom att somna. kom ett grannbarn och plingade på dörren för att sälja julsaker så han vaknade till och jag fick natta om... inte allt för kul men de e sånt som händer även om man har god lust att koppla ur ringklockan ibland eller ifrågasätta varför man ringer på halv 8 hos nån.... sen inser man att de kanske bara e vi barnfamiljer som tycker att det är helt galet :P

jag somnade med jamie och vaknade först när M kom hem kvart över nio. tittade på greys anatomy och sen blev de att kolla lite bloggar och blogga själv som ni ser.

nu ska jag gå och lägga mig för imorgon är det dags för praktik igen och oj vad jag längtar!!!

2011-11-22
23:03:25

praktik o halsen
praktiken började i måndags. då var det introduktion och jag fick träffa alla kolleger och patienter och visades runt. fick skåp och kläder :) tror verkligen att jag kommer trivas jätte bra på min praktikplats!

idag var jag dock hemma. min hals bråkade så pass mycket att jag fick åka till läkaren igen i morse, femte veckan som den strular nu.... men dem tog en odling i svalget genom näsan (obehagligaste ever! ) ska få svar i8nom 2-3 dagar på vad dem hittat... så då får vi se men läkaren tror/hoppas att jag inte smittar eftersom ingen i min omgivning har sjuknat in som mig så verkar de lungt. eftersom jag mår bättre idag så ska jag till praktiken imorgon. morgonpasset blir det 06:45 - 15:30. LÄNGTAR!

efter praktiken imorgon ska jag hem till lillplutten o mysa, sen invänta sambon <3 som ska träna i morgon kväll.
sen e de dags att sova igen för dagen efter är det morgonpasset igen som gäller :)

ne nu ska jag sova så jag kommer upp kl 05:00 imorgon...

2011-11-20
23:31:32

längesedan
oj vad längesedan de var jag bloggade.... har varit mycket de senaste dagarna...

torsdagnatt fick jag gå med grannen Camilla på hennes jobb. neurokirurgen på karolinska sjukhuset! det va sjukt kul. kanske låter fel att skriva så för det är verkligen hemska sjukdommar och åkommor som patienterna lider av på avdelningen men för mig var det kul att ntligen få gå med och jobba på ett sjukhus. jag fick vara med och hjälpa till med de mesta, göra en del själv och framför allt känna på hur det var att jobba på sjukhus!

I lördags åkte jag och jamie till Täby centrum och mötte upp Carro och Thor för att titta lite i butiker, leka och äta lunch. alltid lika kul och trevligt att träffa dem :) barnen gillar verkligen varandra och det är så kul att se sen är det ju ett plus att vi mammor trivs så bra ihop ;) dock blev thor lite avaktande mot jamie på slutet men det kan jag minst sagt förstå eftersom jamie bet thor i fingret! jamie som har slutat upp med sina dummheter om att bitas fick självklart "ett återfall".... fan va hemsk man känner sig, känns ju som om det e mitt fel... men jamie vet att han inte får bitas och jag har alltid sagt till honom ordentligt då han gjort det men barn är barn och ibland händer saker som inte ska/får hända.....men det blir nog bra med tanke på hur kul våra killar har ihop tror jag knappast att detta sätter stopp för de ;)

Min underbara familj och jag har umgåtts så mycket vi bara kunnat eftersom vi inte kommer ha lika mycket tid nu när min praktik börjar. M och jag var barnlediga lördag eftermiddag till söndag lunch, då fick jamie vara med farmor och farfar.
knner mig minst sagt gammal ibland... farfar orwar kom och hämtade jamie vid 16 tiden och då passade jag på att tvätta och städa, sedan kom M hem från jobbet och vi lagade middag. blev taccos och film (totalt världelös) cowboys vs aliens. men vi han bara se 40 minuter för sedan sov både M och jag på soffan. vi vaknade till vid 1 tiden och förflyttade oss till sovrummet och sov vidare till kl 11 idag :) till frukost blev det choklad myffins (som jamie och jag bakade härromdagen) med kaffe samtidigt som vi kollade klart på filmen. sedan tog vi en promenad över till M´s föräldrar där vi åt lunch och fikade och hämtade hem jamie. fick hem en son med ännu en ny "krigsskada" ett rivmärke på kinden från millan (M´s föräldrars hund) är det som pryder vår son denna gång...suck...


"mästerverken"                     "gottegrisen"

väl hemma blev det massa lek och en del "måsten" men jamie var väldigt nöjd med att hjälpa pappa att diska och mamma med att vika tvätt. lillplutten var så duktig och hjälpte till att bära in sina kläder och gick faktiskt själv och lade sina strumpor i sin byrå (rätt låda! )
efter att plutten somnat åt magnus och jag reester från igår och tittade på fotboll (ravens - bengals).

Nu sover M och jag ska snart gå och lägga mig för imorgon ska jag ringa massa ärenden bla läkaren och fråga hur vi ska göra eftersom penecilinet jag fick inte "fixat" min lymflörtel. blir antaligen en biopsi som hon pratade om sist jag var där...aja shit happens.

I morogn är dock en väldigt stor dag, MIN PRAKTIK BÖRJAR!
jag ska under fyra veckors tid praktisera på karolinska sjukhuset, på onkologen! ska bli så sjukt kul! (hahahhhahah) så jag har längtat efter denna praktik och nu är den här... pirrigt är bara förnamnet.. men det kommer gå bra det är jag övertygad om.
ne nu ska jag sova så jag är utvilad och pigg inför morgondagen!

2011-11-15
08:45:30

morgon lek!

20111115932 (MMS)

gudfar stefan kom över för att hämta homer som vi hade hand om i natt medans han jobbade. vi passade på att ta en morgon promenad och bjuda på en ordentlig frukost tillsammans med en "jag-äter-smör-med-sked" jamie. sedan blev de massa lek innan det var dags för dagis!

2011-11-14
11:54:07

jobb

ikväll ska jag jobba. blir till att vara "muddrare" och publikvärd på aik - djurgården på hockey (globen) ikväll. kanske inte de lugnaste chilljobbet, de händer en del men de e kul. mycket människor, oftast mycket glada människor! jag är ju inte alls intresserad av hockey men de e lika bra de för jag e ju där för att jobba. lite extra pengar är aldrig fel :P
ska bli kul dessutom eftersom jag inte jobbat på detta extrajobb på jätte länge och inte träffat de människorna på evigheter.
men sen blir de vi ska sluta vid 23 men de brukar ju dra över så vi får se tar ett tag o komma hem också så kanske e hemma till 1 men som sagt de e kul o dessutom extra pengar :D

2011-11-14
11:47:17

bank!

så nu har jag tagit ett aktivt val och samlat en del vuxrnpoäng på köpet :)

jag har bokat möte på onsdag med swedbank för att byta till dem från nordea som jag har nu.

norde har det varit massa strul med o  det verkar som om de drabbat rätt många, dessutom

är dem ju i blåsväder titt som tätt och då vill jag hellre ha en tryggare bank.

detta resulterar ju också i att jag har samba bank som sambon och jamie får sitt sparkonto

på samma stället som sitt bospar så det blir perfekt!

2011-11-14
09:04:10

GLÖMDE JU!
stort grattis till pappa M på farsdag!

M fick en mugg av jamie där det står : pappa the one and only!
dessutom har den ett snyggt handtag format som en mustch :)

2011-11-13
20:06:18

carro och thor!
idag e jag trött...
imorse när jamie bestämde sig för att vi skulle gå upp kl halv 8 ville jag bara dra täcket över huvet o försvinna...så sjukt trött. men det vara bara att snällt kliva upp. blev en lugn morgon och efter frukost kom carro och thor över :)
killarna fick leka av sig massor och verakar faktiskt trivas lika bra ihop som deras mammor ;)
blev dock lite sura miner när jag inte var snabb nog med lunchen men det löste sig de med och killarna fick i sig lite mat.
vi klädde på dem o lade dem i vagnarna jamie med sin "ninen" och thor med sin "råtta" så tog vi en promenad. vi kollade runt i vallentuna centrum och gick till ICA där jag skickade mina returer till hm.
sen hem för att äta mellis! honungsmelon, russin och yoghurt. sen lite mer lek och kladdkaka :P sen åkte dem hem till sig. båda killarna var jätte trötta eftersom ingen av dem sovit specielt länge till middagsvilan.
men jamie höll igång till tusen! lyckades hinna med att få i sig lite diskmedel innan jag han fram också... pratade med giftcentralen men dem försäkrade mig om att det inte alls var någon fara så jag kunde andas ut och gömma diskmedlet där han garanterat inte kommer åt de.
barnlåsen på skåpen fungerar ju inte längre... eller ja ingen av våra vänner som kommer hit lyckas öppna skåp eller kyl/frys men jamie vet precis hur man gör för att få upp dem...suck min lilla pillerill! huvudsaken är att han mår bra i alla fall.
vid sextiden kom pappa M hem och busade med jamie innan jag nattade honom vid halv sju.
nu har vi i alla fall ätit middag och snart ska jag gå och lägga mig. blev hastigt och lustigt klart att jag ska jobba i morgon på hockeyn...så imorgon måste man vara pigg!

2011-11-12
23:35:04

rensa Facebook...
har suttit och rensat ur "vänner" på facebook.....två timmar tog de men nu är listan nere på 166 istället för 500....oj va mycket onödiga människor ja hade på min lista... men men blir så när man springer in i nån gammal vän då lägger man till dem fast man aldrig kommer ses igen, man träffar nån på fest då lägger dem till en.....ja listan på varför alla dessa människor dyker upp är lång men nu är i alla fall listan kortare :P

nu ska jag lägga mig och sova för imorgon kommer carro och thor hit och leker ;D

2011-11-12
17:39:46

i pappas knä

i pappas knä

nu sitter vi alla tre på tåget påväg hm. Jamie fick va med om en modellcasting o de lilla charmtrollet fick ju minst sagt i alla fall några att smält då han precis när dem ska ta första av tre bilder ger dem världens smile! Så de gick bra. Sen sa vi hej till pappa M som jobbade. Vi mötte carro och lilla thor också :) så vi hade sällskap med dem o tittade lite i affärer, gick förbi o kollade carros tungpiercing o min piercing ja gjorde om själv med en synål då den växt igen... Nu har de gått bra o den blev inte infekterad eftersom ja va så noggran me att hålla de rent men de kan ju gå illa.... Carro bjöd oss på midda på stan, kebak till oss o kyckling till småkillarna sjukt uppskattat :D aldrig fel med lite kebab :P sen gick vi förbi en godisbutik i stan som verkligen har godis från golv till tak! Sen bar de av för carro och thor hem och ja och jamie mötte pappa M närmhan sluta. Nu är vi snart hemma o då blir de till att ta de lugnt i soffan så man blir frisk :) (postat lite sent pga av strul med mobilen, nu e vi hemma o jamie sover ;) )

2011-11-12
13:32:32

trotsar sjukan.

20111112913 (MMS)

jamie och jag trotsar allt vad dålig hals heter och rör oss mot stan. Jamie har nya jackan från farmor marie (united colors of benneton). Vi ska till sturegallerian och hälsa på pappa M och sen gå förbi castingen som sthlmgruppen har för o se om jamie kanske kan få fota ''proffesionellt'' nån gång :P mest som en kul grej. Sen får vi se

2011-11-12
12:10:17

fredag/lördag
igår var jag hos läkaren på morgonen, eftersom halsen fortfarande inte e bra tänkte jag att de var lika bra attt kolla upp en gång till.
läkaren blev rätt fundersam och inte helt säker på vad det är jag har igentligen men jag fick pennicilin att börja med och sedan om jag inte är helt bra så att min lymfkörtel inte går att känna om 110 dagar ska jag komma tillbaka så ska dem göra biopsi och börja leta efter annat...
men jag kör på att vara positiv så halsen är bra om 10 dagar vad annars ;)

M började ju jobbet sent igår så jamie fick faktiskt vara hemma från dagis och mysa med pappa och sen på eftermiddagen medmig. vi skulle igentligen träffat jannika och bönan men efter läkarbesöket orkade jag inte med nått så det blev inget av med det.

på kvällen fick jamie träffa M´s föräldrar och hänga med dem och sova över så fick M och jag en natt att sova ut och försöka bli lite friska.
Vi åt middag tillsammans, avokado med skagen till förrätt och sedan pasta med kyckling och pastasås med peccorino ( och så oliver för min del :) )

imorse lyckades vi stressa till de dock eftersom M hade glömt att ställa klockan... jag vaknade halv nio och väckte M med frågan om han inte skulle jobba idag o jo vist skulle han de om exakt 30 går tåget han måste ta för att hinna till jobbet. så det blev till att äta snabbt och sedan springa till tåget för hans del.
själv tog jag det lite lugnt och ett tag efter att han gått gjorde jag mig i ordning och gick hem till M´s föräldrar och tog en fika och pussade på min älskade son!
sen tog vi en skön promenad hem och nu sover han middag och jag ska snart fixa med disken så den är klar innan han vaknar.

får se vad vi hittar på sen men tror de blir en tripp in till stan :)

2011-11-12
09:24:49

lek!
i Torsdags hämtade vi jamie på dagis tillsammans men sedan gick magnus till gymmet och jag passade på att gå förbi Jannika, "bönan" och Tobbe :) jätte kul att få träffa dem igen efter så lång tid.
jamie o bönan lekte fatiskt bra ihop i bönan va inte lika rädd denna gång, var nog tryggare när man var på hemmaplan. dock lekte jamie rövare o slet ner halva lägenheten och "lärde" bönan att öppna dvdfilmer :P
dock blev jamie  jätte trött o hungrig så vi gick hem av nån andledning ville han inte alls äta hos dem men de e kanske inte så konstigt eftersom vi iinte varit där på så länge e de ju massor av nytt...
kolla hennes blogg här!
aja kul va de!

(bilden e lånad av jannika)

2011-11-11
14:04:12

ÄNTLIGEN!

20111111905 (MMS)

nu har min namnskylt kommit!

2011-11-09
09:44:21

foto session





2011-11-08
23:26:18

foto
idag har jag varit i skolan. trots att jag knapptorkade mig upp ursängen i morse... men jamie hörde min väckarklocka och kom inspringandes. ingen nåd taklampan tändes och jag fick gossedjurs kaninen "ninen" kastad över mig... blev en snabb frukost som älsklingen svepteihop år mig medans jag klädde på liten och packade skolväskan.
I skolan hade vi tema smärta och de va riktigt intressant och givande. fick jobba med ettpatientfall blandannat.
efter skolan mötte jag M och jamie på tekniska och så åkte vi tillsammans till linda anders och theo  i tungelsta.
Blev en snabb fika och sen massa fotande av linda i hennes studio :) jamie ville inte alls sitta stilla, de va ju inge kul alls men jag tror att linda lyckades få ihop flera bra bilder :) ska lägga upp några här när jag fått dem.
tiden sprang iväg och det var dagsatt röra sig hemmåt...tar 2 timmar hem från dem så de e en bit men trots att vi åkte sent va jamie vaken hela vägen och nöjd i alla fall större delen ;)
väl hämma nattade jag honomoch han somnade snabbt utan gnäll lilla ängeln!
M gick till gymmet och kom hem sen men nu e han här <3
imorgon blir det en heldag med plugg och föräldraråd på dagis. skbli spännande är fortfarande inte helt hundra påvad föräldrarådet går ut på trots att jag anmält mig till de men å andra sidan deltagande e väll alltid bra? ;)

ne nu ska ja sova kram på er

2011-11-08
02:16:40

dåligt bloggande...
jag har varit dålig på att blogga de senaste dagara... inte orkat... varit på bio träffat jamoes biologiska pappas familj o varit på dop....varit hos läkaren också o e sjuk går upp o ner men har verkligen ingen ork...ska försöks sätta mig ner i morgon (idag) och skriva ''ifatt'' lite ;) god natt på er

2011-11-05
13:22:29

idag och igår
så efter en mindre rolig natt fick jag tillslut sova. M sov hos jamie vilket resulterade i sovmorgon till kl 9 :)
idag har vi bara tagit det lugnt, M´s föräldrar var här på en snabbvisit och sa hej, och mi undrbara svrmor har skämtbort mig igen med en kappa jag såg i en affär häromdagen :)
nu sover jamie middag och vid 4 ska vi röra oss mot kista för att hälsa på jamies biologiska farmor och farfar samt fastrar. efter de ska jamie så träffa gudfar och ha grabbkväll och sova över där. M och jag ska äta middag och kanske gå på bio vi får se vad vi hittar på men framför allt ska vi passa på att sova ut. i morgon blir de till att hämta liten från gudfar och sen göra oss i ordning för att gå på lilla rebecca (jamies kusin) dop. sen vet ja inte riktigt vad som händer :)

igår hade jag besök av min vän mattias, vi dracka te och åt bullar och snackade massa skit. vi ses verkligen alldeles för sällan så de va kul att han kom över, vi promenerade till dagis och hämtade jamie och gjorde sällskap in mot stan. imponerad över mattias förmåga att underhålla jamie på tåget :D när de kommer till barn är han verkligen duktig.
istan skilldes vi åt, jag och jamie åkte till pappa M´s jobb där jag fick hämta ut mina skor, dem han hade med hem sist visade sig vara fel storlek. men nu e dem mina och jag e så glad!

ne plugga ska man kanske göra nu....

2011-11-05
01:18:59

6 timmars sparkande...
har  haft en helvetes kväll med jamie.... M jobbade till sju sen åkte han över till en kompis som precis flyttat så jag lade jamie sjlv ikväll vid halv sju.... efter att han sparkat på mig i 6 timmar! kom magnus hem och fick ta över, då hade han även hunnit med två flaskor välling ett blöjbyte och två "rymmningsförsök" ut ur sitt rum till vardagsrummet..... jätte trött och har jätte onte i halsen....
Uppdaterar mer i morgon för nu ska ja sova!

2011-11-03
23:17:40

Ligger i soffan och slötittar på tv. Har p...

Ligger i soffan och slötittar på tv. Har precis varit ute i märsta och hämtat en bokhylla hos frasse och sanna. Den blev perfekt i vårat ommöblerade vardagsrum :D sambon e iväg på konsert, machine head. Han blev bjuden i sista stund av en vän så nu väntar jag bara på att han ska komma hem :)
idag hade jag skola, inte haft klassrumslektion på över en vecka och helt ärligt kändes de bra att va tillbaka, konstigt men man saknar de ibland. Undrar hur de ska bli rill jul när jag slutar skolan :P orkar inte sätta mig vid datorn o blogga så det får bli från mobilen. Men ne nu ska ja kolla vidare på criminal minds o vänta in sambon sen blir de till att sova

2011-11-02
22:35:22

möblera om
idag möblerade jag om i vardagsrummet och jamies rum, imorgon ska jag oväg och hämta en bokhylla och innan dess var jag tvungen att flytta om lite :)
jag hämtade jamie på dagis vid tre och begav mig ut till lidingö där jag träffade sofie och tog en promenad och snackade skit och dsen gick vi till kyrkogården så jag kunde tända och lämna ljus vid mormor och morfars grav och vid min gusfars grav.
sen bar det av hemmåt med sällskap på tåget av svärmor till jamies stora förtjusning.
jamie sov när vi kom hem så jag klädde av honom, bytte blöja och flyttade över honom till hans säng allt medans han fortfarande sov ;) tröttmössan.
sen passade jag på att bygga om vår soffa eftersom vi skylle byta sida på divanen nu när vi flyttatom.
sen blev det GREYS ANATOMY! för en gång skull satt M med och tittade han också :) mys!
nu ska jag plugga lite mer och sen är det dags att krypa ner i sängen bredvis älsklingen o sova!

2011-11-02
14:59:52

dagiskort

20111102866 (MMS)

idag kom dagiskorten! M och jag ska rama in denna svartvita sötnosen och sätta på vardagsrumsväggen, hedersplatsen!

2011-11-02
10:59:10

allahelgona
imorse fick jag sovmorgon! M gick upp med jamie när han vaknade så jag fick sova ut och klev inte upp förrens halv nio, rena drömmen när man är mamma till en liten som brukar vilja gå upp vid 6 tiden...
vi hade lite mys på morgonen hela familjen och sen gick M och jag tillsammans och lämnade liten på dagis.
efter det promenaerade vi till centrum för att fixa lite. busskort till M och lite handling på ica sen blev det en promenad hem :)
jätte skönt att kunna gå och bara prata lite, bara M och jag. Nu e vi hemma och snart ska det ätas lunch.
pasta med köttfärssås, mums!

sen ska jag skicka in en jobbansökan och plugga lite innan jag ska hämta liten på dagis.
funderar på om jag och jamie ska åka till lidingö och sätta lite ljus på mormor, morfar och min gusfars gravar. inte allahelgona förrens i helgen men kan va skönt att åka dit när de e lite färre människor där..
Ska ni besöka några gravar i helgen från nära och kära som lämnat oss?

aja nu ska ja äta ha de bra!

2011-11-01
22:04:28

besökare +
lite lustigt de där att när man har lite mer tid på sig när man kollar bloggar och faktiskt hinner kommentera skjuter besökarantalet i höjden :P kanske inte så konstigt eftersom bloggen blir länkad men de e ganska kul o man känner sig stolt. jag har ju min blogg för att kunna se tillbaka, men de e ju faktiskt kul måste jag erkänna när andra läser och lämnar fina komentarer.

blir minst sagt en stolt mallig mamma efter fina komterarer om min son :)

2011-11-01
16:00:50

present!

20111101859_1 (MMS)

farmor marie har köpt en present till jamie :) han blev minst sagt glad !

2011-11-01
13:24:49

kalla vintern
funderar på att införskaffa dessa när det blir lite kallare och man ska införskaffa ett par vinterskor.... om de fortsätter med vädret som det är nu lär det ju dröja innan behöver dem
men kanske dags att köpa nästa löning trots allt..
vad tycker ni om dessa?
de känns som om de passar mig. mamm ute på promenad med sonen
längs med vattnet/isen i vinterkylan :) härligt friluftsaktika i en snygg färg utan att va töntiga.

2011-11-01
13:07:10

skor
nu har hustomten varit här och tittat på våran lampa över spisen som inte har fungerat på ett tag. tydligen måste man byta ut hela skiten... aja han skulle höra av sig nästa vecka och förhoppningsvis kunna fixa de då förutsatt att han hittat en ny del.

jag ska skriva klart de sista på en av mina uppsatser i sjukvård och sen ska jag hämta lilleman på dagis. verkar än så länge som det har gått bra eftersom dem inte har ringt så jag håller tummarna för att de gjort de :) I eftermiddag blir det mys med honom medans min sjukling till sambon e på jobbet.

längtar tills han kommer hem i kväll, inte bara för att de e otroligt mysigt att ha honom hemma utan även för att han ska ta hem ett par MBTsandaler åt mig som jag ska "träna" på att gå i så jag kan ha dem på praktiken sen :) lycka!

2011-11-01
10:37:30

frisören
glömde ju faktiskt skriva att jamie har varit och klippt sig hos frisören för första gången.
eftersom han inte är allt förtjust i att bli klippt så kännde jag att de va bättre att frisören
som kan göra de snyggt fort fick klippa de istället för att jag ska försöka
få de jämt... fint blev det i alla fall :)

2011-11-01
10:29:40

gårdagen
tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på¨lillplutten från igår.
jamie mådde jätte bra igår, inget gegg i ögonen och massor av energi! så vi lekte hemma på morgonen och åkte till disktriktsköterskan eftersom jamie bränt sig på underarmen men det såg så fint ut så, ett litet bandage som ska sitta så det hålls rent till de börjat läka men annars va det lugnt. pannkakoe (jamies favorit) blev det till lunch och sen sov lillplutt i 1 ½ timme och så fort han vaknade for vi med bilen till gudfar stefan för massor av lek.
blev sent för jamie för vi kom inte därifrån förrens 19:00 å de e då jamie brukar gå och lägga sig men vi passade på att åka och hämta pappa magnus som slutat jobbet. påväg hem igen somnade jamie i bilen men de gick jätte bra att klä av honom och lägga honom i sängen så de va lugnt :)
ne nu ska jag som sagt lägga upp lite bilder så ni får se min lilla prins!