VICCAN- mamma till underbara jamie

2011-12-24
22:00:02

GOD JUL!

GOD JUL!

2011-12-18
10:21:46

SMS-inlägg

201112181132 (MMS)

2011-12-17
19:55:26

SMS-inlägg

201112171130_1 (MMS)

2011-12-13
22:50:44

Liciatåget på jamies dagis va underbart at...

Liciatåget på jamies dagis va underbart att se! Ska försöka lägga upp filmen på de och om inte annat lite bilder på min lilla pepparkaka :) nu - sova!

2011-12-13
06:27:24

Började åka mot praktiken, fick trevligt s...

Började åka mot praktiken, fick trevligt ssällskap av bloggerskan jannikas man :) men halvvägs fick jag vända... Min handledare är sjuk så jag passar på att mysa lite extra med sonen innan dagis och sedan plugga och söka jobb. Jag är ju snart klar med min utbildning så de e dags att hitta jobb nu ;)

2011-12-12
16:33:57

Nu e ja påväg hem. Har haft en snurrig dag...

Nu e ja påväg hem. Har haft en snurrig dag på praktiken....mycket som hände men lika kul och lärorikt som vanligt! Nu ska jq hem , pussa på sonen o sen vila. Så sju,t trött de känns som om jag lixsom aldrig vaknade idag... Men jag hoppas på att jag kommer orka plugga lite ikväll i alla falll sen sova för i morgon e det upp kl 5 igen för mer praktik :)

2011-12-12
06:31:58

Påväg till praktiken...

Hej. sitter på bussen påväg till praktiken nu. De e sist veckan, känns lite overkligt.... Snart är jag klar!
I helgen har jag passat på att vara med min underbara familj och bara njuta i mängder. Massor av mys :) längtar till nästa vecka då jag får börja min två veckor långa mammaledighet!dessutom är de ju dags för jamies fotografering med stockholmsgruppen då :) och sen e de jul! Jag har blivit helt klar med alla julklappar nu och allt är inslaget. Utom jamies ikeakök de står i sina kartonger och väntar på att bli ihopbyggt men de fÃ¥r vänta till den 23'e när jamie gÃ¥tt och lagt sig.
 Var förgi täby centrum och köpte tvÃ¥ julklappar till till magnus igÃ¥r :) 

sen fick jag veta en STOR grej, jannika, tobbe och lilla bönan ska få tillökning då jannika väntar en liten,GRATTIS!!!!!!!!! Böna kommer bli en underbar storasyster :)

ne nu ska jaläsa lite ur min bok och försöka vakna innan ja kommer fram till karolinska.
 Ha de!

2011-12-10
00:42:48

jobb 25 - sömn 3....
hej, de senaste dagarna har ja inte hunnit skriva något, tyvärr har jag inte ens hunnit träffa min underbara familj :(  i torsdags tog ja de iof det lugnt på morgenen med enn långdusch men de ändrades snabb. 13:15 klev jag på pass nr 1 på cateringen de slutade först 24:00. hade så sjukt kjl o alla jobbade på riktigt bra. fick taxi av jobbet hem men taxin var sen så kl 01:45 kom jag hem. direkt i säng. han iaf titta till mina killar som sov så gott i min o sambons säng innan jag lade mig i sonens säng o slocknade. 3 timmar senare ringde klockan o jag klädde på mig o gick ut till nästa taxi som körde mig till jobbet. 05:45 var jag framme o började jobba. nobell frukost, fix i restaurangen och sen ett julbord resulterade i att jag NU är på g hem med tåget.... 25 timmars jobb och tre timmars sömn på två dagar. gissa om jag kommer sova gott i natt? och oj vad jag ska krama om mina killar i morgon, min älskade underbara son och min fantastiska sambo :D ne nu ska ja slummra lite på tåget men vi hörs!

2011-12-07
10:09:00

Lussebullar!
igår var en dag då vi gjorde massor!
det började med att vi vaknade sent så de blev lite små stressig på morgonen men ingen fara ;) vi tog bilen och lämnade jamie på dagis sen åkte vi och storhandlade, massor av mat och en del julklappar :) sen hem för att packa upp varor, slog in paket och gjorde lunch, enchilladas mums!
sen kollade vi på starwars I. efter det var det dags att ta bilen igen denna gång för att lämna julklapp till jannika, hämta lillplutt på dagis, pantaflaskor och köpa julmust för att sedan tanka bilen och lämna den hos M´s föräldrar.
vi blev kvar ett tag och fikade och hade det hur ysigt som helst. jamie verkligen älskar att vara med sin farmor och farfar!
efter ett tag hemma hos dem tog vi en promenad hem och bakade lussekatter :) jamie jobbade på och knådade, rullade och tryckte dit russin :D
sen var det dags för den lilla att sova och M gick ner i tvättstugan och tvättade. Jamie åt middags hos M´s föräldrar medans jag och M åt rester från lunchen efter att lussekatterna var klara. vi passade  på attt kolla på starwars II
och sedan var det dags att hoppa i säng.
nu ska vi kolla starwars III och sedan blir det att röra sig mot praktiken :D

ha de!

2011-12-05
23:58:14

längesedan...igen....
Hej! jag har inte glömt bort bloggen och er läsare ;) men jag har pluggat, haft praktik och jobbat.... min ekvation går inte ihop just nu... 100% studier, 100% praktik, 10% extrajobb och 100% med familjen... ligger lixom 210% över den tid som finns. men det går de e mycket flängande, planderande, dåligt samvete för att jag inte hinner leka med in älskade son så mycket som jag skulle vilja och på allt detta sover jag knapp alls... dessutom e jag ju inte helt frisk än heller... men snart får jag massa tid över!

den 16 december, om ynka 11 dagar är jag klar med praktiken, yttligare 4 dagar efter de har jag avslutning i skolan och blir då utexaminerad UNDERSKÖTERSKA!
känns så overkligt mitt stora mål är snart uppnått! jag kan inte förstå att det är sant jag har sedan den 23 mars pluggat 200%, dessutom hunnit med ett långt sommarlov och nu heltplötsligt är det snart slut. får se när det sjunker in men jag anar att det kommer dröja ett tag innan jag fattar de :)

jag har som sagt praktiserat på karolinska i två veckor nu och jag kan inte annat än att säga att jag är överlycklig över min placering! jag har en helt fantastisk handledare som jag fungerar hur bra som helst med och definitivt kommer att hålla kontakten med efter att praktiken är över. jag blir överöst med berömm varje pass och hittils har allt gått jätte bra. jag har fått göra massor med saker en av dem som jag tycker e roligast (förutom alla underbara samtal med patienter och annhöriga) är att jag tre gånger har fått ta blodprov och jag lyckades på första försöket på alla tre trots att två av dem var sönderstuckna och svårstuckna,och en var nålrädd! kännde mig lagomt mallig efter de.
förra veckan efter att jag fått lära ig att "spola" en kateter och sedan gjort de ett par gånger kom en sjuksyster och frågade om jag inte hade lust att göra det igen på en patient och då visa hennes student hur man gjorde. mäkta stolt över att dem anser mig vara så pass duktig!
men nog om praktiken,

jamie har haft en period där han vaknar om nätterna och varken kan eller vill somna om så det har varit jobbigt för oss alla här hemma vet inte om det beror på att jag inte hinner träffa honom lika mycket som han har blivit oroloig? (åker ju hemmifrån 05:25 till morgonpassen och kommer hem 23:15 efter kvällspassen...) men han verkar inte orolig inte heller verkar det som om han har drömt mardrömmar så jag vet inte riktigt vad det är men det går nog över bara en period/fas tror jag.

under allt denna stress har jag i alla fall hunnit med att köpa alla julklappar så nu är det klart! känns jätte skönt, nu är det bara julstrumporna som ska fyllas lite mer och sen är vi redo för jul! ni ska få bilder sen på alla klappar jamies kan ni få se innan julafton för han sitter inte o kollar bloggen men de andras får ni vänta med till efter jul ;)

den 20 december efter "skolavslutningen" blir jag ledig till den 9 januari då det är dags att läsa religion A och naturkunskap B så jag blir klar med mitt gymnasiebetyg samt får kompetens till att plugga vidare till sjuksyster om jag skulle vilja det senare i livet. men förhoppningsvis har jag hittat jobb så jag kan börja jobba redan till årsskitet. eller ja januari i alla fall typ i samband med studierna. jag är mammaledig över jul och nyår i alla fall för att kunna njuta av att vara hemma med sonen och bara leka i mängder :D

nu blev det ett jätte långt inlägg....ska försöka hinna uppdatera lite oftare o om jag inte hinner så ofta så hoppas jag att ni har överseende för om två veckor e jag "tillbaka" ;) nu ska jag sova!
om inte annat e de bara att skicka en liten kommentar så kanske jag tar mig i kragen ;)