VICCAN- mamma till underbara jamie

2011-12-07
10:09:00

Lussebullar!
igår var en dag då vi gjorde massor!
det började med att vi vaknade sent så de blev lite små stressig på morgonen men ingen fara ;) vi tog bilen och lämnade jamie på dagis sen åkte vi och storhandlade, massor av mat och en del julklappar :) sen hem för att packa upp varor, slog in paket och gjorde lunch, enchilladas mums!
sen kollade vi på starwars I. efter det var det dags att ta bilen igen denna gång för att lämna julklapp till jannika, hämta lillplutt på dagis, pantaflaskor och köpa julmust för att sedan tanka bilen och lämna den hos M´s föräldrar.
vi blev kvar ett tag och fikade och hade det hur ysigt som helst. jamie verkligen älskar att vara med sin farmor och farfar!
efter ett tag hemma hos dem tog vi en promenad hem och bakade lussekatter :) jamie jobbade på och knådade, rullade och tryckte dit russin :D
sen var det dags för den lilla att sova och M gick ner i tvättstugan och tvättade. Jamie åt middags hos M´s föräldrar medans jag och M åt rester från lunchen efter att lussekatterna var klara. vi passade  på attt kolla på starwars II
och sedan var det dags att hoppa i säng.
nu ska vi kolla starwars III och sedan blir det att röra sig mot praktiken :D

ha de!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: