VICCAN- mamma till underbara jamie

2011-10-24
23:33:12

jamie är sjuk!
jamie är sjuk!
min älskade lilla plutt vaknade nyss skrikandes:( han började genast att hosta och snora och låta sådär  "skällande".... det kom verkligen på en halv sekund från att han sussade sött till att helvetet brakat lös...feber har han också så det fick bli hans dunderkur vi fått av doktorn till när han får sina förkylningar med krupp.
alvedon, hostmedicin(med bricanyl) och nässpray och är han fortfarande "skällande" imorogn blir det att fylla på med betapred också. stackarn blir så rädd när han får krupp. jag vet ju vad de e och vad man ska göra åt de och att de i 99,99% av fallen e helt ofarligt men hur förklarar man för en liten  1,5åring att de inte är någon fara, att de blir lättare att andas om han sitter upp, att han inte kommer att kvävas? gör så ont i mamma hjärtat när han gråter och man ser paniken i hans ögon....
Nu har i alla fall M gått och lagt sig hos honom, vi har lagt kuddar under bäddmaddrasen för att få upp huvudändan mer och dem sitter nu i sängen och tittar i jamies böcker. som tur är så är ju magnus ledig från jobbet imorgon så han kan vara hemma med plutten, sen kommer farmor över till oss o leker och sen kommer pappa M hem igen och tillsist jag så det känns bra :) inget dagis i morgon i alla fall. han får vara hemma och njuta av Pappa/son mys. kanske kan dem ta en promenad med vagnentill centrum o köpa massa god färsk frukt i alla fall. de e ju bra med lite frisk luft (specielt vid krupp) och färsk frukt är både gott och nyttigt specielt när man är sjuk ;)

nu ska ja i alla fall sova så jag orkar med alla bestyr imorgon, sov gott!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: